Leena Waismaa, Thaimaa

9.3.2012 16.02

Vain Sinuun katson ja pelkää en

taize-rukoushetki.jpg

Joka puolella maailmaa lauletaan eri kielillä Taize-laulua Jeesus Kristus on juhlariemu, voima, virvoitus. Vain Sinuun katson, ja pelkää en. Thaimaassa Bangkokissa sitä laulettiin hiljattain eräässä katolisen koulun kirkossa, jossa vietimme rukoushetkeä Taize-veli Ghislainin johdattamina. Koulu ja kirkko sijaitsivat Sathorn nimisessä kaupunginosassa, jossa löytyy sekä luksusta että näitä vaatimattomia kortteleita, jonne kirkkokin on löytänyt tiensä. Jälleen sain iloita, että mukana oli paljon lapsia.

Olen saanut viime aikoina nauttia ystävän Suomesta tuomia hapankorppuja ja ruispaloja aamupalakseni. Nyt hiljaiseen rukouspalvelukseen osallistuminen tutussa hengessä oli kuin sielun ruisleipää. Osallistu sinäkin hetki yhteyteen kauniin thainkielisen laulun ja vaatimattoman videon myötä.

Taize-laulu tässä videossa

Palaa otsikoihin | 1 Kommentti | Kommentoi

3.1.2013 18.15
Lähetysleena
Taize-laulut
Lämmittävää kuulla, että sielläkin päin maailmaa lauletaan tätä samaa ihanaa hymniä!