Maikki Ochieng, Kenia

3.7.2015 21.26

Kiertue ohitse

Kiitos Tampere, Helsinki, Forssa, Lahti, Kankaanpää, Äänekoski, Sastamala, Jyväskylä, Lohja, Turku, Karijoki, Mynämäki ja Orimattila! Oli ilo tavata lähetyksen ystäviä näillä paikkakunnilla tämän kevään ja alkukesän aikana. On hienoa, että työllämme on valtavat tukijoukot, niin taloudelliset tukijat kuin esirukoilijat. On turvallista jatkaa työntekoa tietäen tämän ja on upeata saada viedä tätä viestiä Keniaan. 
evikset

Sastamalan evankeliumijuhlilla sain polvistua yhdessä puolisoni kanssa alttarikaiteelle siunattavaksi sunnuntain lähetysjuhlassa. Oli koskettavaa olla siunattavana yhdessä lähettitovereiden kanssa satojen juhlavieraiden saattelemana. Yhdessä saimme laulaa Siionin kanteleesta mm. laulun 452. 

”Halki yön ja epäilyksen Herran kanssa vaeltaa. Toivo luvatusta maasta lauluun, matkaan kannustaa. Oppaanamme pimeydessä tulenpatsas meillä on. Kädet käsiin liitettyinä kulkee joukko peloton.

Herra itse valollansa suojaa lunastettujaan. Karkottaen yön ja kauhun, kirkastaen synkän maan. Yksi vain on matkan määrä, yksi usko ikuinen, yksi into askeleissa, yksi toivo kaikkien.” Siionin kannel 452:1,2

Nyt on aika lomailun, voimien keräämisen uutta työkautta varten. Iloista kesää kaikille!

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi