Maikki Ochieng, Kenia

9.9.2015 16.14

Rikkaus

On suurta rikkautta saada tehdä tätä työtä Keniassa. Pian minulla tulee täyteen kahdeksan vuotta Keniassa. Olen saanut vierailla sadoissa Kenialaisissa kodeissa, jotka ovat orpolapsityön tuen piirissä. Olen saanut istua auringon kuumentamien savimajojen puutuoleilla jakamassa pienen hetken ihmisten arkea. Nähdä ja kuulla niin monenlaista.
Calvin sukulaisten kanssa keittiössä


Tänään vierailin erään pojan kodissa. Hän istuskeli ulkona banaanikasvin varjossa. Kattila oli tulella ja vesi kiehumassa. Vieressä oli kasviksia odottamassa paistamista. Yhdessä kahden sukulaisensa kanssa hän oli valmistamasta lounasta. Vieressä näin sihdin, jossa oli käytettyjä teelehtiä. Juuri nauttimani makea maitotee oli valmistettu hetki sitten nuotiolla. Tämän pojan isoäidillä on ollut paljon surua elämässään mutta näyt hän iloitsee tästä pienestä reippaasta lapsenlapsestaan, jonka Jumala on antanut hänen huolehdittavaksi. 

Joka kerta kotikäyntimme päättyy siihen, että rukoilemme talon väen kanssa yhdessä kodin puolesta. Siunaa Jeesus tätä kotia, jossa tänään sain vierailla. Ole heidän tukenaan ja turvanaan. 

Kelvinin koti


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi