Ilmaiset kesäkerhot

Kesäkerhot ovat 1.–4. luokkalaisille tytöille ja pojille.  Kerhot alkavat tiistaina 5.6.2018 ja jatkuvat perjantaihin 29.6. asti. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita ja mukaan otetaan omat eväät.

Kesäkerhojen ohjelmassa askartelua, leikkejä ja pelejä ulkona ja sisällä sekä kerhohartauksia ynnä muuta kerho-ohjelmaa.

Arkisin klo 10–13

• Atalan koulu, Pulkkakatu 3, toteutetaan yhdessä vanhempainyhdistyksen kanssa.
  • Epilän seurakuntatalo, Suurmäenkatu 5
  • Linnainmaan srk-keskus, Korpikodinkatu 2
  • Nekalan srk-talo, Kuoppamäentie 23
  • Hervannan kirkko, Lindforsinkatu 7
  • Peltolammin seurakuntatalo, Tilkonmäenkatu 4

Juhannusaattona pe 22.6. ei ole kerhoa.

• Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.
  • Mukaan otetaan omat eväät.
  • Kerhot ovat maksuttomia.

Maksullinen kesäkerho

Koululaisten kesäkerho Aitolahden kirkolla.

Kerho kokoontuu 4.-21.6. klo 9-16. Päiviin sisältyy ulkoilua, retkeilyä, askartelua, lounas ja välipala sekä tietenkin iloista yhdessäoloa.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti nykyisille 1-2 luokkalaisille, mutta myös kolmosluokkalaisia ja eskarilaisia otetaan mukaan (sisarukset etusijalla), jos ryhmään mahtuu. Hinta 50€ viikko. Voi ilmoittautua kolmeksi viikoksi tai vaikka yhdeksi viikoksi.

Lisätietoa Leena Katriina Leppänen, johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Messukylän seurakunta, p. 0400 913 217