lapset taka-alttarilla

Lasten katedraali on leikkisä kirkko

Lapsiperheet voivat saada erilaisen kirkkokokemuksen avaamalla Finlaysonin kirkon oven. Siellä toimii Lasten katedraali, lasten oma kirkko, leikkisä kirkko! Sisällä riittää hämmästeltävää ja tutkittavaa, sillä kirkossa on ikuisia kertomuksia kuvaavia nukkealttareita. Kerrontanuket puhuttelevat myös aikuisia ja itse kirkko on kulttuurihistoriallinen kokemus.

Lasten katedraalissa on myös ns. lasten alttari, jossa on mahdollisuus leikkiä nukeilla ja eläimillä.  Kirkossa on myös rukoushelmiä, joita saa viedä  esirukousmaljaan alttarin luo. Lapsi voi myös ratsastaa keinuhevosilla ja ihastella kastepöytää.

Lasten katedraali on Finlaysonin kirkossa (Puuvillatehtaankatu 2). Lämpimästi tervetuloa!

Lasten katedraali auki joka päivä klo 10-18.00  31.8. asti

Joka päivä myös elävää musiikkia soittamassa nuoret kesäsoittajat! Arkipäivisin klo 15 Helmihetki-hartaus ja sunnuntaisin kirkkovartti klo 15.  Tervetuloa leikkisään kirkkoon!

Lasten pyhiinvaellusreitti

Pienen vaeltajan poluilla. Tervetuloa koko perhe kulkemaan, kokemaan ja aistimaan n. kilometrin reitille lasten pyhiinvaellus. Reitin varrella on  pysähdyksiä ja niillä tekemistä. Tutkimme myös aarrearkun rukouksia ja laulamme vaelluslaulua.  Reitin voi kulkea joko omatoimisesti mobiilisovelluksen avulla, jonka voi ladata ilmaiseksi citynomadi.com -sivustolta.

TAI opastettuna kierroksena noin kerran kuussa. Seuraavat opastukset: su 27.8. klo 14 ja su 15.10 klo 11. Lähtö tapahtuu Finlaysonin kirkon edestä ja matkaamme Näsin kallioille, vaunuystävällistä reittiä. Vaellus päättyy aina kirkkoon sisälle.

Taivaan Isän siunaa matka,

senkin jälkeen vielä jatka.

Anna ilon hetkiä,

riemulllisia retkiä!

Raamatun kertomuksia

toteutettu Lasten katedraalin nukkealttareilla