lapset taka-alttarilla

Lasten katedraali on lasten oma kirkko

Lasten katedraalissa riittää hämmästeltävää ja tutkittavaa kaikenikäisille, sillä kirkossa on ikuisia kertomuksia kuvaavia nukkealttareita. Kerrontanuket puhuttelevat myös aikuisia, ja historiallisuus ja viehättävä arkkitehtuuri lisäävät kokemusta.

Lasten katedraalissa on myös lasten alttari, jossa on mahdollisuus leikkiä nukeilla ja tehdä oma tarinansa. Kirkon esirukousmaljaan saa jättää oma rukouksensa rukoushelmen muodossa. Latenkatedraali on Finlaysonin kirkossa (Puuvillatehtaankatu 2).

Lasten katedraali auki joka päivä klo 10-18.00

Elokuun loppuun asti joka päivä myös elävää musiikkia soittamassa nuoret kesäsoittajat! Arkipäivisin klo 15 Helmihetki-hartaus ja sunnuntaisin kirkkovartti klo 15.

Ke 12.7. klo 13 saamme kaukaa vieraita, Pohjois-Thaimaasta, uuden kummikohteemme lähetit saapuvat kertomaan Thaimaan köyhien lasten elämästä. Tervetuloa tapaamaan heitä!

Joka päivä tervetuloa leikkisään kirkkoon!

Alla kaksi raamatunkertomusvideota, jotka on kuvattu Lasten katedraalin nukkealttareilla.

Raamatun kertomuksia

Tuhlaajapoika

Tullimies Sakkeus

Tapahtumat