keskusteluapua2

Tukea matkallasi

Me haluamme tukea ja auttaa sinua. Kun kaipaat keskusteluapua tai haet vastauksia hengelliseen etsintääsi, voit ottaa yhteyttä pappiin.

Päivystävän pappiin tai oman seurakunnan pappeihin voi aina ottaa yhteyttä tarvittaessa. Heille voi puhua luottamuksellisesti, sillä heillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Tarvittaessa työntekijä tulee luoksesi kotiin. Apu on maksutonta. Pappien yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-linkin takaa.

Pappien päivystys

• Tampereen seurakuntien päivystävän papin saa kiinni arkisin kello 13-15 numerosta 040 804 8005 (päivystyksessä on kesätauko kesäkuun alusta elokuun puoliväliin).
  • Aleksanterin kirkossa pappi on tavattattavissa torstaisin kello 16-18  ja maanantaisin paikalla on diakoni tai pappi kello 16-18.

Tampereen seurakuntien pappeja voi tavata myös

Papeilla on pitkä ja perusteellinen koulutus ihmisten kuuntelemisessa ja auttamisessa. Monilla heistä  on myös kokemusta kohtaamisesta ja siitä, minkälaisten asioiden kanssa ihmiset usein painiskelevat.