PyhiinvaellusTampere

23.1.2019 Kristillisen meditaation polku kevät 2019

Löytyykö kristillisen mystiikan ja mietiskelyn perinteestä tapoja läsnäoloon, itsensä kohtaamiseen ja Jumalan ihmettelyyn? Kevään aikana on mahdollisuus tutustua erilaisiin kristillisen meditaation tapoihin: hiljainen rukouslaulu, hengitysmeditaatio, sydämen rukous, raamattumeditaatio, keskeistävä rukous, Jeesuksen rukous. kuvameditaatio. Joka kerta voi valita yhden kolmesta erilaisesta tavasta.

Lue lisää

 

Kelttimessu

Tervetuloa elämään kelttimessun kokonaisvaltaista hengellisyyttä todeksi jälleen maanantaina 19.11. klo 18 Aleksanterin kirkon kryptaan!

Lue lisää

 

17.11.2018 Marraskuun hiljainen Hervanta 17.11. klo 13-18

Lähde kuuntelemaan hiljaisuutta Hervannan kirkolla, sen lähiympäristössä ja luonnossa. Marraskuu voi yllättää paljaudellaan. Millaisia sanoja se sinuun kirjoittaa?

Lue lisää

 

Pyhiinvaellus Santiago de Compostelaan keväällä 2019

Oletko haaveillut pyhiinvaelluksesta historiallisella Jaakontiellä kohden Santiago de Compostelaa? Onko tullut aika raivata tilaa sisäiselle matkalle? Nyt tähän on mahdollisuus kätevästi PyhiinvaellusTampereen ryhmän kanssa 19-26.5.2019.

Lue lisää

 

6.9.2018 Hyvinvointi ja muiden auttaminen teemoina kaupunkivaelluksella 6.10.

Birgitta-kaupunkivaellus on päivän mittainen matka, jonka aikana voi hiljentyä, kulkea luonnossa ja kaupunkiympäristössä sekä jakaa ajatuksia muiden ryhmäläisten kanssa. Vaellus järjestetään lauantaina 6. lokakuuta Tampereella.

Lue lisää

 

Kelttimessut jatkuvat 17.9., 15.10. ja 19.11. klo 18-20

Kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen hengellisyys. Hengittäminen. Kehollisuus. Ekologisuus. Yhteinen tulevaisuus.

Lue lisää

 

8.9.2018 Paavon polku - pyhiinvaellus ja körttiveisuut

Lähde katselemaan Paavo Ruotsalaisen rosoista elämänpolkua ja omaa sisäistä matkaasi. Perillä kahvit ja veisuut.

Lue lisää

 

22.9.2018 Luontofullness - mitä Luomakunta huokaa?

PyhiinvaellusTampere järjestää kaikille avoimen Luontofullness-tapahtuman Kintulammin luonnonsuojelualueella ja Kortejärven tilalla 22.9.2018. Ihmettelemme luonnon hyvinvointivaikutuksia, luontohengellisyyttä ja vastavuoroista suhteessa olemista Luomakunnan kanssa. Luontopyhiinvaelluksia, luontofullness-harjoituksia, kahvittelua tulilla ja infoa tulevasta Luontofullness - ohjaajavalmennuksesta.

Lue lisää

 

8.9.2018 Pop up -luostari fransiskaanisessa hengessä 8.9. Viinikan kirkolla

Viinikan kirkolla (Kaartotie 1) lauantaina 8.9.2018 klo 12-20 kysellään mitä fransiskaanisuus avaa ilosta, luomakunnasta ja yksinkertaisesta elämästä. Päivä alkaa klo 12 hiljaisella fransiskaanisella viikkomessulla. Ohjelmassa on lyhyet alustukset teemasta, kahvipöytäkeskustelu ja työpaja kaupunkiyhteisön unelmasta sekä Emmaus-kävely Viinikassa.

Lue lisää

 

4.7.2018 Uusia pyhiinvaellusreittejä julkaistu!

PyhiinvaellusTampere on julkaissut kolme uutta reittiä. Paavon polku ja Riitan reitti ovat vaellettavissa myös ohjatusti 6.7. ja 7.7. körttijuhlien aikana. Paavon polku vie katselemaan Paavo Ruotsalaisen rosoista elämää ja Riitan reitti kuuntelemaan Riitan puhetta ison varjon takaa. 7 siunausta on juuri julkaistu vaellusreitti Sääksjärveltä Birgitan polkuja pitkin Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle.

Lue lisää

 

Seuraavat


Tampere_Siluetti-550