Pihlaja_kukassa_lapsia_1169

Lasten Raamattuviikko 2017 peruttu

Mitä ja missä?

Alakoululaisille ja koulunsa aloittaville Raamattutapahtuma 2017 "Merirosvomatka 31.7. – 4.8.2017 Aitolahden kirkolla on valitettavasti peruutettu"

Kokemuksia

Kokemukset viikosta ovat olleet hyviä, ja tapahtuma on tavoittanut sekä tyttöjä että poikia. Vanhemmilta saadun palautteen mukaan useat lapset ovat lähteneet ensimmäisenä päivänä tapahtumaan epäröiden mutta seuraavina iltoina malttamattomana.

"Mä meen ainaki ens vuonnakin" - Niko, 10v

Toteutus
Raamattuviikko pidetään seurakunnan tiloissa ja sekä suunnittelussa että toteutuksessa on mukana seurakunnan työntekijöitä.

Tapahtuma ei olisi kuitenkaan mahdollinen ilman kymmenien vapaaehtoisten aikaa ja taitoja.

Lasten Raamattuviikko perustuu yhdysvaltalaiseen Vacation Bible School –konseptiin ja on järjestetty vuosittain Tampereella vuodesta 2009 lähtien.