Pihlaja_kukassa_lapsia_1169

Lasten Raamattuviikko 2016
"Ritariseikkailu Ristiretki" 19.-21.8.2016 Aitolahden kirkolla

Mitä ja missä?

Alakoululaisille ja koulunsa aloittaville Raamattutapahtuma "Ritariseikkailu Ristiretki" järjestetään 19.-21.8.2016 Aitolahden kirkolla (Jensenink. 4). Perjantaina kokoonnumme klo 17-19.30 ja la-su klo 9-15. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautuminen 7.8.16 mennessä.

"Nyt mä pääsen" - Jasper, 7v (sisarukset olleet aiemmin mukana, itse odottanut kaksi vuotta)

Kokemuksia

Kokemukset viikosta ovat olleet hyviä, ja tapahtuma on tavoittanut sekä tyttöjä että poikia. Vanhemmilta saadun palautteen mukaan useat lapset ovat lähteneet ensimmäisenä päivänä tapahtumaan epäröiden mutta seuraavina iltoina malttamattomana.

"Mä meen ainaki ens vuonnakin" - Niko, 10v

Toteutus
Raamattuviikko pidetään seurakunnan tiloissa ja sekä suunnittelussa että toteutuksessa on mukana seurakunnan työntekijöitä.

Tapahtuma ei olisi kuitenkaan mahdollinen ilman kymmenien vapaaehtoisten aikaa ja taitoja.

Lasten Raamattuviikko perustuu yhdysvaltalaiseen Vacation Bible School –konseptiin ja on järjestetty vuosittain Tampereella vuodesta 2009 lähtien.