Mainospohja

Lasten Raamattuviikko 2018
Mitä, missä ja kenelle?
avattu-raamatut si

Raamattutapahtuma  alakoululaisille sekä koulunsa aloittaville tytöille ja pojille. Tapahtuma on maksuton.

Kokemuksia
Merirosvo veneessä

Kokemukset viikosta ovat olleet hyviä, ja tapahtuma on tavoittanut sekä tyttöjä että poikia. Vanhemmilta saadun palautteen mukaan useat lapset ovat lähteneet ensimmäisenä päivänä tapahtumaan epäröiden mutta seuraavina iltoina malttamattomana.

"Mä meen ainaki ens vuonnakin" - Niko, 10v

Toteutus
Merirosvolaiva
Raamattuviikko pidetään seurakunnan tiloissa ja sekä suunnittelussa että toteutuksessa on mukana seurakunnan työntekijöitä.

Tapahtuma ei olisi kuitenkaan mahdollinen ilman kymmenien vapaaehtoisten aikaa ja taitoja.

Lisätietoja: raamattuviikko(at)gmail.com

Lasten Raamattuviikko perustuu yhdysvaltalaiseen Vacation Bible School –konseptiin ja on järjestetty vuosittain Tampereella vuodesta 2009 lähtien.