raamattu

Tervetuloa Tampereen Eteläisen seurakunnan nuorten sivuille!
Etnut = Eteläisen seurakunnan nuoret

Nuorten toiminta

Nuorten viikkotoiminta on keskittynyt Nekalan seurakuntatalolle, Kuoppamäentie 23, käynti Kuismantien puoleisesta sivuovesta alakertaan nuorisotiloihin. Tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaan!

Tiedote vanhemmille

Tiedotteessa on allekirjoitusosa, joka toiminnassamme mukana olevien tulee palauttaa huoltajan allekirjoittamana työntekijöille. Kausitiedotteen saat tulostettua tästä.

Henkilötietolomake

Lähdössä leirille, tapahtumaan, retkelle? Tulosta ja täytä  henkilötietolomake. (Turvatietolomake=henkilötietolomake... rakkaalla lapsella on monta nimeä). Henkilötietolomakkeen saat tulostettua tästä.

Instagram-v051916_0
@ETNUT

Päivän sana

26.9.2018 | Gal. 5:25-26
Jos me elämme Hengen varassa, meidän on myös seurattava Hengen johdatusta. Emme saa tavoitella turhaa kunniaa emmekä ärsyttää ja kadehtia toisiamme.