_C7A1892

Usein kysyttyä

1.   Pääseekö leirillä kaverin kanssa samaan telttaan?

Kyllä pääsee. Kaverusten tulee tulla leirille yhdessä ja ”pysyä yhdessä” telttajakoon asti.

Mikäli kaverukset ovat eri seurakunnasta tulee heidän tulla yhdessä jomman kumman seurakunnan kuljetuksella. Tästä tulee tarkempia tietoja lähempänä.

2.   Saunotaanko leirillä?

Lapset pääsevät leirin aikana kerran saunomaan rantasaunaan.
Jokaisella kylällä on oma uimaranta, jota voidaan käyttää, kun aikataulu ja sää sallii. Huomion arvoista on myös, että kaikki uimarannat Pättinniemen ja Aitolahden vanhan pappilan alueilla eivät ole uintikelpoisia.

3.   Onko kaikki varustelistassa olevat tavarat otettava mukaan?

Kyllä. Parhaimmat vaatteet kannattaa kuitenkin jättää kotiin, sillä sateen sattuessa alueella on erittäin kuraista. Sateen varalta kannattaa pakata mukaan nopeasti kuivuvia vaatteita.

4.   Pystyykö leirillä lataamaan matkapuhelinta?

Ei, emmekä suosittele sen mukaan ottamista. Seurakuntien vakuutus on tapaturmavakuutus, eikä siis korvaa kadonneita arvoesineitä.

5.   Mihin puhelinnumeroon leirille voi soittaa?

Ei suoraan leirille mihinkään. Tarvittaessa viestin voi jättää virka-aikana seurakuntien nuorisotoimistoon. Me soitamme kyllä leiriltä jos on tarvis.

6.   Tarvitseeko leirille ottaa oma teltta mukaan?

Ei tarvitse. Leirillä on seurakuntien puolesta jokaiselle paikka puolijoukkueteltassa.

7.   Onko teltoissa lämmitystä?

Ei ole. Turvallisuussyistä emme käytä kamiinoja. Yöt voivat olla viileitä, joten lämmin makuupussi ja hyvä kosteudenkestävä makuualusta ovat tärkeitä.

Tällä lomakkeella ei oteta ilmoittautumisia vastaan.
Ennen kuin lähetät kysymystä, katsothan ettei siihen löydy vastausta.