_MG_4615

Poika- ja tyttötyön leirien isosilmoittautuminen

Järjestämme vuoden aikana 7-13-vuotiaille pojille ja tytöille useita leirejä, joille tarvitaan jokaiselle liuta reippaita isosia. Jos kiinnostaa, lue tämä sivu tarkasti ja ilmoittaudu mukaan! :)

Yritämme saada kaikki innokkaat aina mahtumaan mukaan. Lisäksi toivomme porukkaan sekä uusia että vanhoja isosia. Kannattaa seurata myös kerhonohjaajien fb-ryhmää!

Tulosta tästä isosen osallistujakortti ja tuo se isospalaveriin täytettynä (sekä huoltajasi allekirjoittamana, jos olet alle 18v.).

osallistujakortti isonen (pdf) (3.7 KB)

Mitä odotamme isoselta?

Toivomme, että olet rippikoulun käynyt, yhteistyökykyinen, sinulta löytyy reipasta talkoohenkeä, ja totta kai tykkäät olla lasten seurassa! Jos et ole aikaisemmin ollut isosena, voit kysyä lisää Virveltä, Emmiltä, Mikolta tai Leenalta.


Isosilmoittautuminen talven PAKOMATKA-leireille alkaa 25.1.!

Lähde  mukaan tekemään kivaa leiriä 1.-7.-luokkalaisille! Nyt on hakusessa isoset kahdelle talvileirille helmi-maaliskuussa:

22.-24.2. PAKOMATKA I 4.-7.-luokkalaisille AitOssa

Lähdemme hiihtoloman alkajaisiksi AitOon! Bussi starttaa perjantaina klo 17.30 Tesoman palloiluhallilta, ja takaisin tulemme sunnuntaina n. klo 13.40 samaan paikkaan. Isospalaveri pidetään keskiviikkona 20.2. klo 17 Pirkolla!

9.-10.3. PAKOMATKA II 1.-3.-luokkalaisille AitOssa

Vuorokauden mittainen leiri alkaa lauantaina klo 9.30, kun bussi lähtee Tesoman palloiluhallilta, ja takaisin tullaan sunnuntaina n. klo 13.40. Isospalaveri pidetään keskiviikkona 6.3. klo 17 Pirkolla!

Ilmoittautumislomake aukeaa 25.1. Voit ilmoittautua joko toiselle tai molemmille leireille. Pyrimme ottamaan mukaan kaikki innokkaat, mutta ryntäyksen sattuessa saatamme joutua arpomaan.ILMOITTAUDUN ISOSEKSI!

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua isoseksi Harjun seurakunnan poika- ja tyttötyön leir(e)ille.

Lomakkeen tiedot ovat leirinjohtajan käyttöön ko. leiriä varten.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstä saat rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

HALUAN ISOSEKSI PAKOMATKA-LEIRILLE!Jos olet alle 18-vuotias, täytä vielä huoltajan tiedot