Tampereen aluekeskusrekisteri

Tampereen aluekeskusrekisteri palvelee Tampereen, Hämeenkyrön, Jämsän, Mänttä-Vilppulan ja Ruoveden ev.lut. seurakuntien jäseniä. Aluekeskusrekisteri hoitaa virkatodistuksiin, sukuselvityksiin, avioliiton esteiden tutkintaan, sukututkimuksiin ja kirkollisten toimitusten rekisteröintiin (kaste, rippikoulu, avioliittoon vihkiminen ja avioliiton kirkollinen siunaaminen) liittyviä asioita.

Asiointipalvelut

Käytä sähköisiä lomakkeita tai täytä ja tulosta tarvittavat lomakkeet, ja palauta ne aluekeskusrekisteriin .

Virkatodistus tai sukuselvitys

Virkatodistuksen henkilökohtaisilla tiedoilla toimitetaan heti. Sukuselvityksen toimitusaika on tällä hetkellä noin kaksi viikkoa.

Avioliiton esteiden tutkinta

Sukututkimustilaus

Sukututkimuspyynnöt tilataan aina kirjallisesti.
  • Tilaa sukututkimus sähköisellä sukututkimustilauslomakkeella
  • Kirjeellä osoitteesta Tampereen aluekeskusrekisteri, PL 226, 33101 Tampere.
  • Jättämällä kirjallinen tilaus Tampereen seurakuntien asiakaspalveluun, arkisin klo 9-15 Näsilinnankatu 26, katutaso
Lisätietoja:

Kirkkoon liittyminen

Lue lisää kirkkoon liittymisestä.