Tietoa leiristä

Bittileiri on Tampereen ev.lut. seurakuntien yli 12 vuotiaille pojille järjestämä leiri, jossa harrastetaan yhdessä tietokoneita.


Leiri järjestetään yleensä kolme kertaa vuodessa: hiihtolomalla, kesälomalla ja syyslomalla. Pitopaikka on (Torpan kurssikeskus tai Ilkon kurssikeskus), ja leirien kesto on neljä vuorokautta, joko perjantai-illasta tiistai-iltaan tai keskiviikosta sunnuntai- päivään

Leirin hinta on n. XX € sisältäen täysihoidon. (ei kuljetuksia) (hinta nousee vuosittain) (kirkkoon kuulumattomille on oma hinta).

Leiriläiset tuovat mukanaan omat tietokoneensa, jotka sitten yhdistetään paikallisverkkoon. Verkosta on myös internetyhteys.
Leiriläiset voivat sinä aikana kun olemme koneilla, pelailla keskenään ns verkkopelejä. Pyydämme vanhempia varmistamaan, että lapsillanne on lupa pelata kyseisiä pelejä.

Leiriläiset voivat keskustelupalstan avulla sopia mm. peleistä tai majoitusratkaisuista ennen leiriä.

Leirillä tehdään muutakin, kuin vain pelaillaan: ulkoilua, iltaohjelmaa, hartauksia, larppi sekä muuta yhdessäoloa. Leiri päättyy aina jumalanpalvelukseen.

Leirin ohjelma on jaksotettu niin, että koneilla ollaan kaksi tuntia kerrallaan noin kolme kertaa päivässä. Muuten leirillä eletään normaalia leirielämää.

Leirin vetäjinä on seurakuntien nuorisotyöntekijöitä ja tietotekniikka-alan rautaisia ammattilaisia ja opiskelijoita

Leiriläisille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiriä, josta selviää yleisiä sekä ajankohtaisia asioita.

Leirille ilmoittautuminen

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu aina bittileirin sivujen kautta ja mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun leiripaikat loppuvat pidetään yllä varalistaa, jolta voidaan kutsua nopeallakin aikataaululla mukaan. Leirit ovat usein loppuunmyytyjä. 

Ilmoittautumisen alkamisesta ilmoitetaan AINA ensimmäisenä sivustolla, jolloin vanhoilla on mahdollisuus päästä mukaan.Leirin normaali päiväohjelma

(ilman muutoksia, joita on siis joka päivälle)

8.00 Herätys
8.30 Aamupala
9.30 Tietokoneille
11.30 Lounas
12-13 Ruokalepo
13.00 Ulkoilua
14.00 Päiväjuoma ja tietokoneille
17.00 Päivällinen
18.00 Tietokoneille
20.00 Iltapala
21.00 Iltaohjelma
22.30 Iltahartaus
23.00 Hiljaisuus


IMG 9633 IMG 9637IMG 9634IMG 9751