Valokuvaaminen Bittileireillä 

Valokuvaaminen kuuluu osana tietotekniikkaa, ja lapset pitävät myös omista ja kavereiden kuvista leirimuistoina. Siksi otamme leirin aikana paljon kuvia erilaisista tilanteista


Kuvat tullaan julkaisemaan bittileirin sivuilla jonne jokaisella on oikeus mennä katsomaan niitä.

Pyrin julkaisuvaiheessa katsomaan ettei mitenkään arveluttavia kuvia pääse julkaistavaksi. Samoin emme yhdistele nimiä ja kuvia. 

Joitain kuvia voidaan käyttää myös erilaisissa uutisissa, artikkeleissa ja leiri yms mainoksissa joita minä teen seurakunnan toiminnan käyttöön.

Tämän johdosta emme kysy, saako kuvia julkaista vaan jokainen joka ilmoittautuituu mukaan leirille, maksaa leirimaksun, sitoutuu samalla myös tähän. Jos asiassa on jotain ongelmia niin silloin kannattaa olla suoraan henkilökohtaisesti minuun yhtydessä, asiasta voidaan neuvotella mutta yhden naaman mustaaminen sadoista eri kuvista on paitsi suuritöistä myös tyhmän oloista. Toisaalta kenenkään ei ole pakko tulla mukaan leirille, jos asiaa on vaikea sulattaa. 

Pääsääntöisesti se on ollut hauskaa katsella kuvia kymmenen vuoden takaa ja muistella ketä kaikkia siellä on ollut mukana ja minkä näköinen kukakin oli silloin.

Terveisin Kaapo