ilmoittautuminen

Pikadeitit 6. ja 7.7. 2018 pidettiin onnistuneesti Kalevan kirkolla Herättäjäjuhlien yhteydessä. Palautteesta päättelimme, että tämä toiminta ei ole Suomessa seurakunnissa kovin yleistä ja että toimintaa halutaan monistaa muuallekin. Se sopii meille tamperelaisille erinomaisesti. Autamme mielellämme ja annamme vinkkejä tapahtuman järjestämiseen.

Perjantain 6.7. deiteille osallistui 33 ihmistä (20-40 -vuotiaat) ja lauantain  7.7. yli 40-vuotiaiden deiteille 50. Tilaan ei olisi sopinut yhtään enempää väkeä.

Ilmoittautuminen Pikadeiteille 17.11.2018

Pikadeitit järjestetään Aleksanterin kirkon kryptassa.
Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2018.
Osallistumismaksu 5 € maksetaan paikan päällä käteisellä.

Pari ilmoittautumispäivää on vielä jäljellä. Kaikissa muissa ryhmissä, paitsi yli 50-vuotiaiden naisten ryhmässä, on vielä tilaa (tilanne 13.11.)
Emme siis valitettavasti voi ottaa tapahtumaan enää yhtään yli 50-vuotiasta naista.

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään vain pikadeiteille 17.11. ilmoittautumiseen. Ilmoittautujien tiedot ovat vain vastuullisen järjestäjän tiedossa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Tietoja säilytetään vain tilaisuuden päättymiseen asti, jolloin ne poistetaan järjestelmästämme.
Lisätietoja tietosuojakäytännöistä löydät rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.