ilmoittautuminen

Pikadeitit Aleksanterin kirkon kryptassa pidettiin 17.11.2018. Kolmeen deittitilaisuuteen osallistui yhteensä 71 ihmistä.

Pikadeitit 6. ja 7.7. 2018 pidettiin onnistuneesti Kalevan kirkolla Herättäjäjuhlien yhteydessä. Palautteesta päättelimme, että tämä toiminta ei ole Suomessa seurakunnissa kovin yleistä ja että toimintaa halutaan monistaa muuallekin. Se sopii meille tamperelaisille erinomaisesti. Autamme mielellämme ja annamme vinkkejä tapahtuman järjestämiseen.

Perjantain 6.7. deiteille osallistui 33 ihmistä (20-40 -vuotiaat) ja lauantain  7.7. yli 40-vuotiaiden deiteille 50. Tilaan ei olisi sopinut yhtään enempää väkeä.

Vuoden 2019 pikadeittien yhteydessä tällä sivulla julkaistaan tapahtuman ilmoittautumislomake.