Viinikan kirkko2

Ajankohtaista Eteläisessä seurakunnassa

Anssi Tikanmäen Orkesteri - Maisemakuvia Suomesta

Härmälän kirkossa perjantaina 27.4. klo 19. Konserttiin on vapaa pääsy.

Lue lisää

 

Hervannan 20. lähetystapahtuma

13.-23.3.2018 Hervannan kirkolla. Monenmoista lähetystyöhön liittyvää tapahtumaa Hervannan kirkolla, kauppakeskus Duossa sekä Hervannan kirjastossa.

Lue lisää

 

22.2.2018 Tampereen seurakunnat yhtyvät Viron 100-vuotisjuhlaan soittamalla kelloja

Kirkkojen kellot soivat Tampereella Viron kansallispäivänä 24. helmikuuta kello 12.

Lue lisää

 

25.1.2018 Vuoden 2018 Yhteisvastuukeräys alkaa startti-tapahtumalla 8.2.

Vuoden 2018 Yhteisvastuukeräys torjuu nälkää ja köyhyyttä. Yhteisvastuukeräys on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Lue lisää

 

25.1.2018 Kesätyö kiikarissa? Tampereen seurakuntien kesätyöhaku alkaa 1.2.

Kesätyöhaku Tampereen seurakuntiin alkaa 1. helmikuuta. Seurakunnat tarvitsevat kesäksi puistotyöntekijöitä hautausmaille, apuisäntiä leirikeskuksiin, keittiö- ja leiriapulaisia, kielitaitoisia kesäoppaita kirkkoihin, kesäsoittajia Finlaysonin lastenkatedraaliin, kerhojen ohjaajia sekä vanhusten ulkoilukavereita Mummonkammarin avuksi.

Lue lisää

 

Elvis is back

Hervannan kirkossa sunnuntaina 25.2.2018 klo 18. 60-luvun herkkää Elvistä neliäänisesti laulettuna pianon ja kitaroiden säestyksellä. Elviksenä pastori Seppo Juntunen. Bändissä mukana musiikinammattilaiset Johannes Österlund, Heidi Tuikkanen, Joska Josafat, Juha Kuivanen ja Kim Ekblom. Vapaa pääsy. Konsertin jälkeen on mahdollisuus rukoukseen. Buffetti. Tervetuloa kuuntelemaan!

Lue lisää

 

13.11.2017 Tule käsityökerhoon tutustumaan körttiläisyyteen

– Olisimme hyvin iloisia, jos ihmiset innostuisivat tekemään käsitöitä. Samalla voi tukea ensi kesän herättäjäjuhlia, kutsuu vapaaehtoistyöntekijä Kaisa Rauhala, Hervannan Ompeluseurat -kerhon ohjaaja.

Lue lisää

 

7.11.2017 Seurakunnat mukana Nenäpäivän ohjelmassa Tampereella

TV:stä tuttu Nenäpäivä-kampanja valloittaa Tampereen 8.-10. marraskuuta. Nenäpäivä-keräyksen ohella on luvassa myös ohjelmaa kampanjan tiimoilta.

Lue lisää

 


2.10.2017 Taivaassa palmut kasvaa –näyttelyn avajaiset 4.10.

Kirsti Löytyn taidenäyttely Taivaassa palmut kasvaa on nähtävillä Seurakuntien talon ensimmäisessä kerroksessa 5.-31.10. Näyttelyn avajaisia vietetään keskiviikkona 4.10. kello 18. Näyttelyn avaavat tuomiorovasti Olli Hallikainen, tutkija Olli Löytty sekä pastori ja kirjailija Martti Tuure. Ohjelmassa on myös Löytyn perheväen musiikkia.

Lue lisää

 

Seuraavat