Viinikan kirkko2

Ajankohtaista Eteläisessä seurakunnassa

Perheleiri 14.-16.9.2018 AitO toimintakeskuksessa

Leiri alkaa perjantaina klo 18.00 majoittumisella ja iltapalalla ja päättyy sunnuntaina klo 12.00 lounaan jälkeen. Koko viikonloppu yhteistä tekemistä koko perheen voimin. Nuotioiltaa, saunomista, pelejä, ulkoilua ja yhteistä ohjelmaa mutta aikaa myös yhdessä ololle ja rentoutumiselle. Majoitus oman perheen kesken. Yhteinen perhemessu sunnuntaina.

Lue lisää


Kysymyksiä uskosta ja elämästä

Hervannan kirkossa järjestetään syksyllä 2018 kuuden tilaisuuden "Kysymyksiä uskosta ja elämästä" luentosarja joka toinen torstai klo 18. Kahvia ja juttuseuraa on tarjolla jo klo 17:30 alkaen. Tervetuloa kuuntelemaan luento ja keskustelmaan.

Lue lisää


Pop up-luostari fransiskaanisessa hengessä

Pop up-luostari fransiskaanisessa hengessä Viinikan kirkolla (Kaartotie 1) lauantaina 8.9.2018 klo 12-20. "Luostarissa" kysellään mitä fransiskaanisuus avaa ilosta, luomakunnasta ja yksinkertaisesta elämästä.

Lue lisää


Viinikan iltasoitto

Kesä-heinäkuun vaihteessa 30.7.-5.8.2018 Viinikan kirkontornista kajahtaa jo toisena vuonna peräkkäin. Trumpetisti soittaa kirkon tornista tunnetun virren Jumala ompi linnamme klo 20 kahteen ilmansuuntaan.

Lue lisää


14.6.2018 Tunnelmallinen Hääyö Hatanpään kartanossa 1.8.

Arboretumin kukkaloistoa ja kartano kristallikruunuineen – alkusyksyn Hääyössä tahdotaan Hatanpään kartanon tunnelmallisessa miljöössä.

Lue lisää

 

Eteläisen seurakunnan piha- ja kesäkirkot 2018

Kun Suomen suvi on kauneimmillaan, ihmisen mieli vetää ulos luontoon. Missäpä tuolloin on parempi iloita luomakunnan aarteista kuin pihakirkossa avaran taivaan alla?

Lue lisää


Kesäillan tunnelmia Viinikassa

Eteläisen seurakunnan kanttorit tarjoavat heinäkuussa mahdollisuuden levähtää, pysähtyä ja nauttia tunnelmista musiikin siivin Viinikan kirkossa keskiviikkoisin klo 18.

Lue lisää


25.4.2018 Polkien kevääseen – kirkkopyöräily tulee taas!

Pyhäjärven kirkkopyöräily on toukokuun alkuun sijoittuva pyöräilytapahtuma ja samalla Tampereen pyöräilyviikon päätöstapahtuma.

Lue lisää

 

Anssi Tikanmäen Orkesteri - Maisemakuvia Suomesta

Härmälän kirkossa perjantaina 27.4. klo 19. Konserttiin on vapaa pääsy.

Lue lisää

 

Hervannan 20. lähetystapahtuma

13.-23.3.2018 Hervannan kirkolla. Monenmoista lähetystyöhön liittyvää tapahtumaa Hervannan kirkolla, kauppakeskus Duossa sekä Hervannan kirjastossa.

Lue lisää

 

Seuraavat