Viinikan kirkko2

Ajankohtaista Eteläisessä seurakunnassa

Viinikan iltasoitto

Kesä-heinäkuun vaihteessa 30.7.-5.8.2018 Viinikan kirkontornista kajahtaa jo toisena vuonna peräkkäin. Trumpetisti soittaa kirkon tornista tunnetun virren Jumala ompi linnamme klo 20 kahteen ilmansuuntaan.

Lue lisää


14.6.2018 Tunnelmallinen Hääyö Hatanpään kartanossa

Arboretumin kukkaloistoa ja kartano kristallikruunuineen – alkusyksyn Hääyössä tahdotaan Hatanpään kartanon tunnelmallisessa miljöössä.

Lue lisää

 

Eteläisen seurakunnan piha- ja kesäkirkot 2018

Kun Suomen suvi on kauneimmillaan, ihmisen mieli vetää ulos luontoon. Missäpä tuolloin on parempi iloita luomakunnan aarteista kuin pihakirkossa avaran taivaan alla?

Lue lisää


Kesäillan tunnelmia Viinikassa

Eteläisen seurakunnan kanttorit tarjoavat heinäkuussa mahdollisuuden levähtää, pysähtyä ja nauttia tunnelmista musiikin siivin Viinikan kirkossa keskiviikkoisin klo 18.

Lue lisää


25.4.2018 Polkien kevääseen – kirkkopyöräily tulee taas!

Pyhäjärven kirkkopyöräily on toukokuun alkuun sijoittuva pyöräilytapahtuma ja samalla Tampereen pyöräilyviikon päätöstapahtuma.

Lue lisää

 

Anssi Tikanmäen Orkesteri - Maisemakuvia Suomesta

Härmälän kirkossa perjantaina 27.4. klo 19. Konserttiin on vapaa pääsy.

Lue lisää

 

Hervannan 20. lähetystapahtuma

13.-23.3.2018 Hervannan kirkolla. Monenmoista lähetystyöhön liittyvää tapahtumaa Hervannan kirkolla, kauppakeskus Duossa sekä Hervannan kirjastossa.

Lue lisää

 

22.2.2018 Tampereen seurakunnat yhtyvät Viron 100-vuotisjuhlaan soittamalla kelloja

Kirkkojen kellot soivat Tampereella Viron kansallispäivänä 24. helmikuuta kello 12.

Lue lisää

 

25.1.2018 Vuoden 2018 Yhteisvastuukeräys alkaa startti-tapahtumalla 8.2.

Vuoden 2018 Yhteisvastuukeräys torjuu nälkää ja köyhyyttä. Yhteisvastuukeräys on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Lue lisää

 

25.1.2018 Kesätyö kiikarissa? Tampereen seurakuntien kesätyöhaku alkaa 1.2.

Kesätyöhaku Tampereen seurakuntiin alkaa 1. helmikuuta. Seurakunnat tarvitsevat kesäksi puistotyöntekijöitä hautausmaille, apuisäntiä leirikeskuksiin, keittiö- ja leiriapulaisia, kielitaitoisia kesäoppaita kirkkoihin, kesäsoittajia Finlaysonin lastenkatedraaliin, kerhojen ohjaajia sekä vanhusten ulkoilukavereita Mummonkammarin avuksi.

Lue lisää

 

Seuraavat