Anna palautetta, kerro ideoitasi tai kysy!

Näin lähetät palautetta:

1. Kirjoita palaute kenttään.
  2. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, täytä yhteystietosi.
  3. Voit lähettää postisi myös nimettömänä.
  4. Osa kysymyksistä ja vastauksista julkaistaan verkossa. Jos annat siihen luvan,  täytä kohta "saa julkaista verkossa".
  5. Jos palautteesi saa julkaista lehdessämme, täytä myös kohta "saa julkaista lehdessä". Lehdessä julkaistaan vain yhteystietonsa jättäneiden palaute.
  6. Kun palaute on valmis, lähetä se meille. Me käsittelemme palautteesi luottamuksellisesti ja ohjaamme sen eteenpäin sille taholle, jota asia koskee.
Otamme mielellämme vastaan myös ideoita ja toiveita tai ajatuksia kirkkoon liittyen.

Palautteen julkaiseminen verkossa

Saatuamme  luvan palautteen julkaisemiselle julkaisemme pääsääntöisesti sellaisia palautteita, joissa:

1. on selkeä kysymys, ja silä on yleistä hyöty- ja informaatioarvoa
  2. palautteen antaja ei ole halunnut kertoa yhteystietojaan asian arkaluontoisuuden takia ja saa verkkosivujen kautta vastauksen kysymykseen

Olemme julkaisseet kysymyksiä/vastauksia sivuillamme lokakuusta 2012 alkaen. Vuosien 2012-2014 kysymykset ja vastaukset näet täältä.

Julkaiseminen Silta-lehdessä

Voit antaa meille luvan julkaista kysymyksesi tai mielipiteesi Silta-lehdessä nimellä tai nimimerkillä. Kirjoitukseen liitetään pääsääntöisesti myös seurakunnan työntekijän laatima vastaus. Julkaisemme palautteita lehdessä olevan tilan mukaan. Ensisijalla ovat suoraan lehden toimitukselle osoitetut mielipidekirjoitukset.

Lehdessä julkaistaviksi toivottavaan tekstiin on liitettävä lähettäjän yhteystiedot.

Palautteeni
Nimi

Toivon, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelin
Sähköposti
Palautteeni tai kysymykseni sekä vastauksen saa julkaista verkkosivuilla nimettömänä.

Palautteeni tai kysymykseni sekä vastauksen saa julkaista seurakuntien lehdessä.