Näiltä sivuilta löydät tietoa Tuomiokirkkoseurakunnasta, sen elämästä ja toiminnasta. Löydät myös työntekijöiden kuvat ja yhteystiedot. Ota yhteyttä!

Kuten huomaat, seurakuntamme elää Tampereen keskustassa. ”Kirkot ja toimitilat” -sivulta löydät kirkkojemme aukioloajat. Astu sisään, istu kirkonpenkkiin ja hiljenny hetkeksi. Olet myös tervetullut pyhänä messuun tai monenlaisiin konsertteihin ja muihin tilaisuuksiin. Jumalan pyhyys voi koskettaa niin hiljaisessa rukouksessa kuin vaikkapa yhdessä muiden kanssa ehtoollispöydässä. Jumalan siunaus kantaa arjessakin.

Seurakuntayhteys voi toteutua osallistumalla tilaisuuksiin tai toimintaan. Arvostan myös sitä  jos tahdot hiljaisesti tukea kirkon työtä. Kirkossa on tilaa erilaisuudelle ja erilaisille jäsenille. Iloitsen juuri sinusta.

Toivotan elämääsi Jumalan siunausta.

Olli Hallikainen
tuomiorovasti