Tervetuloa partioon! - Mukaan mahtuu!

Partiossa opit monenlaisia hyödyllisiä taitoja, ryhmässä toimimista ja pääset osallistumaan monipuolisiin tapahtumiin, retkille ja leireille. Todennäköistä on, että saat partiosta myös uusia kavereita.  

Tuomiokirkolla Näsin Tyttöjen seppona (= partiotyöntekijänä) toimii Paula Taipalus.

Aleksanterin kirkolla Tampereen Eräpoikien seppona toimii Kimmo Keskinen.

Kalevan kirkolla Kalevan Suuntatyttöjen ja Kalevan Karhujen seppona toimii Kati Arppe-Perämäki. 

Tuomiokirkkoseurakunta toimii taustayhteisönä tässä mainituille lippukunnille. Yhteistyömme on sujuvaa ja partio on iso osa seurakuntamme nuorisotyötä. Partiojohtajat ovat tehtäviinsä koulutettuja ja toiminta on kaikissa lippukunnissa runsasta ja monipuolista.  


Tampereen Eräpojat ry

Tampereen Eräpoikien toiminta on aktiivista maapartiointia, tärkeimpinä erätaidot, kädentaidot sekä luonnossa liikkuminen, unohtamatta rentoa ilmapiiriä - rapeeta retonkia! Kokoustilamme ovat keskustan tuntumassa Pyynikin Pappilassa Lyseon lukion ja Pyynikin urheilukentän takana,  Kisakentänkatu 18, käynti sisäpihalta. 

Kokoontumisajat ja tarkemmat tiedot sivulta www.taer.fi tai lippukunnanjohtaja Pyry Lindberg p. 045 1388655, pyry.lindberg@taer.fi

Näsin Tytöt ry

Tyttölippukunta kokoontuu osoitteessa Kyttälänkatu 1F, käynti sisäpihalta. Kokoontumisajat ja tarkemmat tiedot sivulta www.nasintytot.com tai lippukunnanjohtaja Arla Seliniltä p. 040 740 3736, fetapala@gmail.com

Kalevan Karhut ry

Kalevan Karhut on Tampereen Kalevan kaupunginosassa toimiva poikalippukunta. Lippukunnan toimintaan voi tulla mukaan Kalevan kirkolle, osoitteeseen Liisanpuisto 1.  Lisätietoa lippukunnasta löydät www.kalevankarhut.net. Lisää voi kysyä Mikko Pihlajamäeltä p. 050 4861 444, mikko.pihlajamaki@pp.inet.fi.

Kalevan Suuntatytöt ry

Tyttölippukunnan kokoontumiset ovat Kalevan kirkolla osoitteessa Liisanpuisto 1. Lisätietoa lippukunnasta löydät www.kalevansuuntatytot.fi Lisätietoja antaa lippukunnanjohtaja Iida Lyly, iidalyly@gmail.com p. 0407385266.

 Katso myös www.mukaanpartioon.fi