Henkilötietolomake

Turvallisuusmääräysten vuoksi jokaisen leiriläisen on tuotava mukanaan vanhempien allekirjoittama henkilötietolomake leirille.


IMG 9167

Lomake on aina kertakäyttöinen eli leirin jälkeen niitä ei käytetä mihinkään, vaan ne tuhotaan jonkin ajan kuluttua.

Lomakeen avulla selvitetään mahdolliset yhteystiedot, mikäli leirin aikana tarvitsee ottaa yhteyttä vanhempiin. Samoin lomakkeesta selviää myös allergiat, lääkkeet sekä muut tiedot, jotka leirin vetäjän tulee tietää.

Lomakkeita ei käsittele kukaan muu kuin leirin vetäjä (eli Kaapo) ja ne kerätään lapsilta ensimmäisessä varsinaisessa ohjelmassa.

Kokeilemme jatkossa uutta käytäntöä, jolloin voit laittaa täytetyn lomakkeen sähköpostilla minulle ja tulostan sen ja tuon leirin alkuun mukaan jolloin voit allekirjoittaa lomakkeen. Lomakkeet oltava minulla ennen edellistä päivää.

Henkilötetolomake

Voit ladata henkilötietolomakkeen myöstästä. Lomake tulee toimittaa tulostettuna ja täytettynä lapsen mukana leirille. henktietolomake Yleis (doc) (35.5 KB)

Kuvaaminen leirillä

IMG 5398

Samalla ilmoitamme kuvaamisesta leirillä. Kuvia laitetaan enimmäkseen bittileirin sivuille ja joskus saatetaan käyttää leirimainoksissa tai leiristä kertovissa artikkeleissa. Pääsääntöisesti kuvia otetaan ja lapset pitävät että niitä voi katsella leirin www-sivuilta (nimiä emme kuvissa julkaise).

 Mikäli olet EHDOTTOMASTI vastaan sitä että lapsestasi otettuja kuvia ei saa näyttää missään, niin otatko minuun henkilökohtaisesti yhteyttä. kaapok (at) gmail.com, p.050 303 3478.

Softaaminen

bittileiri08 067

Joillain leireillä pelaamme airsoft-pelejä, jossa lapset ampuvat muovikuula-aseilla maalitauluja ja toisiaan. Nämä pelit järjestämme turvallisuutta ylikorostaen ja käytämme aina maskeja suojaamassa silmät ja kasvojen alueen. 

Koska ammunta ja sotaleikit saattavat olla joidenkin mielestä kasvatuksellisesti/moraalisesti epäsuotuisaa toimintaa, haluamme myös vanhemmalta luvan että lapsi saa osallistua kyseiseen toimintaan. Softausta ei harrasteta kuitenkaan jokaisella leirillä.

Pelien ikärajat

pelien ikärajat kuvaohjelma

Koska lapsi saa pelata 18 vuotta täyttäneen henkilön läsnäollessa peliä, jonka pegi-suositus on 3 vuotta enemmän, kysymme vanhemmilta silti saako lapsi pelata K-16 peliä leirillä. 

Emme erityisesti vahdi tai kyttää muuta kuin selvissä K-18 peleissä ikärajoja. Niiden pelaaminen on kielletty leiriaikana.

Leirin ikäraja on 12-16 vuotiaat pojat, joten leirin virallisissa turnauksissa ja kilpailuissa tulemme käyttämään pääsääntöisesti K-12 pelejä.

Mikäli vanhemmat ovat hankkineet lapselle K-16 pelin, hyväksymme sen pelaamisen leirin aikana koska läsnä on aina aikuinen henkilö. Toivomme siitä myös ilmoitettavan meille.