Vapaaehtoistyöhön?

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoimintaa on seurakunnissa paljon. Isostoiminta, vanhusten auttaminen, vähävaraisten muuttoapu, laulaminen ja muu esiintyminen, messuavustajat - vapaaehtoisuudella on monet kasvot ja kädet!

Parhaimmat ideat tulevat usein käytännön tarpeesta. Niin syntyi esimerkiksi raha-asianneuvonta jonka vapaaehtoinen Hannu Routamaa ideoi. Hannun ajatuksena oli jakaa omaa osaamistaan pankkialalta yksinäisille ja vähävaraisille apua tarvitseville. Seurakunta tarjosi toiminnalle puitteet ja siitä se lähti. Hyvät teot antavat myös auttajalle hyvän mielen.

Yhteyshenkilöt

Voit ottaa suoraan yhteyttä alueesi seurakunnan työntekijään tai vapaaehtoistyön toimipisteisiin.
  • Mummon Kammari (keskusta) Anja Leino 03 2190 455
  • Suurella Sydamellä -diakoninen vapaaehtoistoiminta Reija Jarkkola 040 8048 132  reija.jarkkola@evl.fi
  • Vapaaehtoistyö sairaaloissa sairaalapastori Mika Kallunki p.050 562 3364

Eteläinen seurakunta