Musiikki

Harjun seurakunnassa on vilkasta musiikkitoimintaa läpi vuoden. Kuoroja ja musiikkiryhmiä on kaikenikäisille harrastajille. Useita näistä ryhmistä ohjaavat seurakunnan kanttorit. Musiikki toteutuu myös kanttoreiden soittamana ja laulamana messuissa, toimituksissa, konserteissa ja yhteislaulutilaisuuksissa.

Pispalan Piristys _2017

Harjun seurakunnan kuoro Pispalan Piristys osallistui Janne Salmenkankaan johdolla Radio Dein ja Kristillisen Eläkeliiton järjestämään  Laulun aika -kilpailuun 'Soraäänistä sulosointuihin'.

Tampereen aluekilpailussa kisaili kuusi upeaa kuoroa.

Finaaliin pääsyä jännitetään lähiajat!"

Seurakunnassa musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta ja kirkollisia toimituksia. Se rikastuttaa erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Musiikki tarjoaa harrastusmahdollisuuden ja tilaisuuden palvella muita ihmisiä.

Laula seurassa 18.2.2018 klo 17.00

Laula seurassa 18.3.2018 klo 17.00

Musiikki Musiikki Konsertti Konsertti

Kohti Getsemanea -musiikillinen ahtikirkko 28.3.2018 klo 19.00Lielahden kirkko