Musiikki

Harjun seurakunnassa on vilkasta musiikkitoimintaa läpi vuoden. Kuoroja ja musiikkiryhmiä on kaikenikäisille harrastajille. Useita näistä ryhmistä ohjaavat seurakunnan kanttorit. Musiikki toteutuu myös kanttoreiden soittamana ja laulamana messuissa, toimituksissa, konserteissa ja yhteislaulutilaisuuksissa.Hän pitää minusta huolen on Harjun Kanttorikvartetin uuden kortti-CD:n nimi. Nimi nousee Tommi Kaleniuksen säveltämästä ja Jari Kekäleen sanoittamasta laulusta, jossa pohjana on psalmi 23 Herra on minun paimeneni.


Kanttori Janne Salmenkangas sovitti laulun kokoonpanolle, jossa tällä kertaa musisoivat hänen lisäkseen kanttorit Sanna Ketola sopraano ja piano, Elina Peura sopraano ja urut, Hanna Kataja altto ja sopraano, Tarja Laitinen altto ja sopraano, Lasse Kautto basso sekä tenorina pastori Antti Sipola.


Musiikki äänitettiin Lamminpään kappelissa toukokuussa 2018. Levyllä soivat surun ja toivon sävelet, joita kuullaan siunaustilaisuuksissa mm. Suojelusenkeli, J.S. Bachin Air. Ajatuksena on tuoda lohdutusta surun hetkiin pienellä soivalla adressilla.

Levy julkaistiin pyhäinpäivänä 3.11.2018.

Kortti-CD:n hinta on 10 € ja sen tuotto menee Harjun diakonian hyväksi. Levyä on saatavissa Harjun seurakunnan kirkoilta. Tilaukset lasse.kautto@evl.fi.Tapahtumat
Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Musiikki Musiikki

Galilealainen - musiikillinen ahtikirkko 16.4.2019 klo 19.00Pispalan kirkko

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Musiikki Musiikki
Musiikki Musiikki Konsertti Konsertti

Kohti Getsemanea -musiikillinen ahtikirkko 17.4.2019 klo 19.00Pispalan kirkko

Musiikki Musiikki Konsertti Konsertti

Harjun kanttorit

Kautto_Lasse
Lasse Kautto, kanttori lasse.kautto@evl.fi p. 040 804 8519
Ketola_Sanna2
Sanna Ketola, kanttori sanna.ketola@evl.fi p. 045 3596 545
Laitinen Tarja
Tarja Laitinen, johtava kanttori Konserttiasiat ja projektikuorot tarja.laitinen@evl.fi p. 050 330 6942
Peura_Elina
Elina Peura, kanttori elina.peura@evl.fi p. 040 804 8517