Yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymistä

Aikuisille kerho on mukava tapa tutustua ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja suruista. Lapset voivat omissa kerhoissaan leikkiä ja luoda ystävyyssuhteita lastenohjaajien ohjauksessa. Kerhoissa arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Pispalan kirkko

Lähellä-illat

Keskustelua vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja aikuisuuteen liittyvistä asioista Pispalan kirkolla keväällä 2019.

Tervetuloa mukaan

Illat ja aiheet:

• ti 8.1. klo 17.30-19.15 Sitoutuminen, Olli Viljakainen
  • ti 12.2. klo 17.30-19.15 Puhetta teineistä, Tuomas Perkiö
  • ti 12.3. klo 17.30-19.15 Hyvä yhteys parisuhteen voimavarana, Mari ja Vesa Suomalainen
  • ti 9.4. klo 17.30-19.15 Suojaava, satuttava suuttumus, Leena Jokinen
  • ti 14.5. klo 17.30-19.15 Asiaa erosta, Marja Olli, MLL

Yli 2-vuotiaille erillinen ohjelmallinen lastenhoito klo 17.30-18.45. Lastenhoitoon ilmoittautuminen Varhaiskasvatuksen ohjaaja Kaisa Mattila kaisa.mattila@evl.fi  p.  040 8048 544 tai sini-marja.aronen@evl.fi kutakin tiistai-iltaa edeltävänä maanantaina klo 12 mennessä. Ilta päättyy vanhempien ja lasten yhteiseen iltapalaan.

Lastenhoitoon ilmoittautuminen tästä linkistä

Lapset ja aikuiset yhdessä

Lasten ja aikuisten yhteisissä kerhoissa tapaat asuinalueesi aikuisia, joiden kanssa voit jakaa kokemuksia, ajatuksia ja saada tukea. Avoimissa päiväkerhoissa lapset ja aikuiset touhuavat kaikki yhdessä, ja perhekerhoissa osa ohjelmasta on aikuisille ja lapsille erikseen. Avoimen päiväkerhon ohjelma pohjautuu kirkkovuoteen ja vuoden kulkuun, avoimen päiväkerhon ohjelma.

Kirkkomuskarit

Kirkkomuskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Ryhmiä on kaksikuukautisista (nuoremmatkin voivat tulla mukaan) vauvoista 6-vuotiaisiin asti.

Tiedustelut Tuulikki Peltola tuulikki.peltola@evl.fi  p. 050 550 0664

Ryhmät ja ilmoittautuminen: Kirkkomuskari

Lapsille

• Päiväkerhossa lapsesi osallistuu monipuoliseen toimintaan leikkien, liikkuen, laulaen ja ihmetellen. Päiväkerholaiset ovat 3-6 –vuotiaita ja kokooontuvat arkisin 1-3 kertaa viikossa 2-3 tuntia.
  • Pyhäkoulu on lasten kirkkohetki, joka rakentuu Raamatun kertomusten, laulun ja leikin ympärille.
  • Iltapäiväkodeissa leikitään, pelataan, ulkoillaan ja tehdään läksyjä. Lapsille tarjotaan monipuolinen välipala.

Perhemessu ja vauvamessu

Perhemessuja pidetään Harjun seurakunnan kaikissa kirkoissa. Vauvamessu on erityisesti vauvaperheille suunnattu messu kaksi kertaa vuodessa. Vauvat, vanhemmat ja isovanhemmat kutsutaan messuun, messumehulle ja vauvamuskarihetkeen.

Messut
Konsertti Konsertti