rss Ystäväkirja

Ystävänkirja Eteläisen seurakunnan vaikuttavista ihmisistä, seurakuntalaisista, työntekijöistä, päättäjistä, aktiiveista eli millainen on ihminen kirkon takaa!
24.9.2012 13.10

Jorma Satama

Mitä Jorma Satama kertoo itsestäänJormaSatama

Seurakunta on Jeesukseen uskovien yhteisö, johon minut on asetettu "paimeneksi". Seurakunta on suuri, hälisevä joukko, matkalla taivaaseen. Siinä rukoillaan, lauletaan, keskustellaan, iloitaan,  kärsitään, poiketaan, ikävä kyllä, sivupoluillekin.Nimi: Jorma Satama

Syntymäpäivä: 3.7.1949

Kotipaikka:

Tampere

JormaSatama


Lempinimet:

Joppe

Silmien ja hiusten värit:

Sekä silmät että hiukset ovat ruskeat

Perheeni:

Vaimo Riitta ja aikuiset pojat Mikko ja Antti, jo maailmalla

 

Mitä seurakunta merkitsee sinulle? :


Seurakunta on Jeesukseen uskovien yhteisö, johon minut on asetettu "paimeneksi". Seurakunta on suuri, hälisevä joukko, matkalla taivaaseen. Siinä rukoillaan, lauletaan, keskustellaan, iloitaan,  kärsitään, poiketaan, ikävä kyllä, sivupoluillekin.


Olen tässä joukossa mukana muiden kanssa tukien, rohkaisten, vetäen, työntäen muita eteenpäin. Koen yhdessä toisten kanssa samat matkan vaivat ja ilot.
Taivaaseen ollaan matkalla.


Mieli puuhaani kirkossa:
Kaikkein eniten pidän saarnaamisesta ja Raamatun opettamisesta. Tähän haluan ladata koko sieluni, koska Jeesus puhuu sanassaan. Samalla koen tärkeäksi rukouksen niin, että sana "uppoutuu" ihmisten sydämeen.


Lempivirsi/laulu:

Tällä hetkellä virsi 160 (Kun luova tahto kaikkeuden Herran). Vaikka se on tuomiopäivän virsi siinä heijastuu upealla tavalla Jumalan kaikkivaltius ja samalla ääretön armo.


Harrastukseni:

Yksinlaulu. Lauleskelen joka päivä. Se on myös äänenhuoltoa ja terapiaa. Toinen läheinen harrastukseni on luontovalokuvaus. (Canonilla tietenkin )

Luovuuden rajat ovat loputtomat.


Mieluisin TV-ohjelma:

Erityyppiset dokumenttiohjelmat (luonto ja historia)


Paras lukemani kirja:

Raamatun jälkeen hyvä teologinen kirjallisuus ja rentoutumislukemisena jännityskirjat, erityisesti Lee Childin teokset.


Paras Katsomani elokuva:

Schindlerin lista. Se kertoo sydäntä riipaisevasti ihmisen pahuudesta, mutta samalla rakkauden ulottumisesta syvimpäänkin helvettiin.

Toinen tämän rinnalla on Jeesuksen kärsimyshistoriasta kertova "Passion of the Christ", jossa on pyritty aitoperäiseen kerrontaan eri ulottuvuuksissa.


Lempiruokani:
Nakkisoppaa ei voita mikään.


Inhoan:
Liian aikaisia aamuherätyksiä. (= klo 7.00 ja sitä ennen)


Hartain toiveeni:

Ajallisen elämäni hartain toive on päästä vaariksi. Iäistä näkökulmaa ajatellen, että voisin mahdollisimman monen kanssa päästä yhdessä taivaaseen.

 

Vapaa sana:

Tulkaa sunnuntaisin kirkkoon. Yhteyttäkin saa ottaa. Siunaavin terveisin.


Jorma


IMG 8166Palaa otsikoihin | 3 Kommenttia | Kommentoi