Kysely vanhemmille

Tämä kysely on tarkoitettu Bittileiriläisten vanhemmille ja huoltajille. Saatujen vastausten mukaan Bittileirejä kehitetään.

IMG 8086Bittileiri on osa Tampereen seurakuntien kasvatustoimintaa. Haluamme ennen kaikkea tukea kotien kasvatusta niin kristillisen kuin media- ja pelikasvatuksenkin alueella. 

Siksi meille on tärkeää tietää, mitä mitä vanhemmat ajattelevat toiminnastamme. Pyydämme siksi käyttämään hetken ja vastaamaan oheiseen kyselyyn.

Voit täyttää sen myös uudestaan mikäli haluat myöhemminkin kertoa ideoitasi leiriin ja toimintaamme liittyen.

terveisin
Kaapo

Voit myös kiittää tai kritisoida asioita tai vaikka vaan kysyä leirin johdolta. Vastaukset tullaan esittelemään myös nuorisotyön johdolle!
Samoin antaessanne luvan  vastauksista kootaan yhteenveto muiden luettavaksi nimettömänä.
Osa kysymyksistä on monivalinta kysymyksiä osaan voi antaa vain yhden vaihtoehdon.

Bittileiri lapsille 12-16v.


Miitti yli 15 vuotiaille

Seuraavassa muutama kysymys liittyen Miitteihin, jotka ovat siis yli 15 vuotiaille tarkoitettuja Viikonloppulaneja ilmas leirin ohjelmaa
Informaatio leiristä

Pelien ikärajakäytännöt

Kysymys liittyen leirin ikärajakäytäntöön pelien suhteen. Lain mukaanhan 3 vuotta nuorempi voi pelata ikärajattua peliä jos läsnä on aikuinen. Leirillä kaikissa turnauksissa ja peleissä on aina läsna aikuinen henkilö

K-18 on määräävä ikäraja eikä siitä voida joustaa leirillä. Miten meidän tulee suhtautua pojilla tavattaviin K-18 peleihin?

Lopuksi

Mitä mieltä olen leirien välitapahtumista

Olemme järjestäneen leirien välillä pojilla mahdollisuuksia pelata mm bittileirin Minecraft ja Starmade-servereillä sekä järjestäneet peliklaanitoimintaa Steamissä. Mitä ajattelet tälläisestä toiminnasta

Vanhemmat mukaan?JulkisuusHalutessasi voit kertoa nimesi tai/ja email-osoitteesi. Niitä ei julkaista!