kesäleiri

Lasten leirit ja retket

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme alakouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Talviaikana leirit ovat viikonlopun mittaisia leirejä ja niillä yövytään läheisissä leirikeskuksissa. Kesällä leirit voivat olla myös viikolla. Kesällä järjestetään myös päiväleirejä, jolloin lapset tulevat yöksi kotiin leiripäivien päätteeksi. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Ne suuntautuvat kohtuullisen ajomatkan päähän Tampereesta ja niille on yleensä järjestetty yhteinen kuljetus. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen. Retkille lähdetään usein vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Kesän yhteiset leirit

löytyvät osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa

Kesäleirien ohjelmassa on paljon ulkoilua, leikkimistä, laulamista, pelailua ja uimista. Säännölliset ruokailut rytmittävät päiviä ruokalauluineen ja iltaisin hiljennytään ja rauhoitutaan ennen nukkumaanmenoa.

Monilla kesäleireillä on jokin teema. On draamaleiriä, tietokoneleiriä, askarteluleiriä, ötökkäleiriä, leffaleiriä, seikkailuleiriä, sporttileiriä tai leiri mummun tai kummin kanssa.

Leirit ja retket

Paras kaveri- leiri 16.2.2019 klo 9.00 - 17.2.2019 klo 13.00Aito Toimintakeskus

Leiri tai retki Leiri tai retki

Pakomatka I -leiri 22.2.2019 klo 17.30 - 24.2.2019 klo 13.00Aito Toimintakeskus Talvileiri 4.-7.-luokkalaisille