tehtäviä

Koululaisten iltapäiväkodit

Koululaisten iltapäiväkodit tarjoavat turvallisen levähdyspaikan 1. ja 2. luokkalaisille koulupäivän jälkeen.

Tampereen seurakunnat  on yksi Tampereen iltapäiväkerhotoiminnan tuottajista. Toimintamme on kristilliseltä arvopohjalta nousevaa lapsilähtöistä toimintaa, jossa tuetaan niin lapsen kehitystä, uskonnollista kasvamista kuin koulunkäyntiä.

Iltapäiväkodeissa leikitään ja luetaan läksyjä. Myös pelaaminen ja ulkoilu ovat tärkeä osa toimintaa. Päivän aikana lapsille tarjotaan monipuolinen välipala. Joka päivä seurakunnan iltapäiväkodeissa on ruokarukous tai lasten hengellinen laulu ja noin kerran viikossa kirkkovuoteen liittyvä pieni hartaushetki.

• Koululaisten iltapäiväkodit toimivat koulupäivinä klo 12- 17(ei lauantaisin)
  • Koulujen loma-aikoina ei järjestetä toimintaa
  • Joissain kerhopisteissä on toimintaa myös kesäkuussa

Lasten toimintaa ohjaavat lastenohjaajat, jotka ovat varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Jos alueen iltapäiväpaikkohin ei mahdu kaikki halukkaat, silloin etusija on 1. luokkalaisilla. Ryhmän koko on pääsääntöisesti max. 20 lasta ja kaksi lastenohjaajaa.

Syksystä 2016 alkaen IP-kodin asiakasmaksut määräytyvät seuraavasti:
1-3 h 70 €, sisarukselta 60 €.
3-4,5 h 120 €, sisarukselta 110 €.
4,5-6 h 140 €, sisarukselta 120 €.

Tiedot hakemisesta sekä hakukaavake löytyy Tampereen kaupungin sivuilta.

Vapaapaikat

Vapaapaikkoja on mahdollista hakea taloudellisista syistä. Maksun perimättä jättämistä ei pääsääntöisesti myönnetä jälkikäteen, vaan korkeintaan sen kuukauden alusta, jonka aikana hakemus on jätetty asiakaspalvelupäällikölle.

Toimintamaksu tietoja osoitteessa:

Lomakkeet:

Lisätietoja ja vapaita paikkoja

Lisätietoja ja vapaita paikkoja vuoden mittaan voi kysyä Leena Katriina Leppäseltä puh. 0400 913 217, leena.k.leppanen@evl.fi.

Tahmelan iltapäiväkoti

Tahmelan iltapäiväkodin lapset taiteilivat niin ison ja hienon julisteen, ettei se mahtunut kerralla kuvaan! Jussi-pappi auttoi kokoamaan parhaat palat alla olevalle videolle. Klikkaa ja katso hauskimmat jutut Tahmelasta.