nuoret-aikuiset-lattialla1

Nuoret aikuiset

Tarjolla on monipuolista toimintaa kuten liikuntaa, pienryhmiä, jumalanpalveluksia, leirejä, teemailtoja,  Alfa-kursseja, konsertteja, maailmanparannusta, kuoroja, bändejä...

Opiskelijana Tampereella

Seurakuntien oppilaitostyöntekijät ovat juuri Sinua varten. He ovat läsnä oppilaitoksissa päivittäin.
He pitävät vastaanottoja, järjestävät luentosarjoja, konsertteja, retkiä ja tapahtumia.

Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto

Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten toiminta tunnetaan nimellä Uusi Verso. Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tule mukaan olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

uv3

Tapahtumia nuorille aikuisille ja opiskelijoille

Pienryhmät Pienryhmät

Kohtaamispaikan kesäsolu 16.7.2018 klo 18.00Takahuhdin seurakuntatalo läpi kesän maanantaisin

Pienryhmät Pienryhmät

Sinkkujen kävelyretki 21.7.2018 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Pienryhmät Pienryhmät

Kohtaamispaikan kesäsolu 23.7.2018 klo 18.00Takahuhdin seurakuntatalo läpi kesän maanantaisin

Hervannan talli eli Sotko 25.7.2018 klo 18.00

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Sinkkujen kävelyretki 28.7.2018 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Pienryhmät Pienryhmät

Kohtaamispaikan kesäsolu 30.7.2018 klo 18.00Takahuhdin seurakuntatalo läpi kesän maanantaisin

Pienryhmät Pienryhmät

Sinkkujen kävelyretki 4.8.2018 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Pienryhmät Pienryhmät

Kohtaamispaikan kesäsolu 6.8.2018 klo 18.00Takahuhdin seurakuntatalo läpi kesän maanantaisin

Hervannan talli eli Sotko 8.8.2018 klo 18.00

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Sinkkujen kävelyretki 11.8.2018 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.