nuoret-aikuiset-lattialla1

TOIMINTAA NUORILLE AIKUISILLE – ELI SULLE

Ympäri Tamperetta yli 18 vuotiaille on tarjolla vaikka mitä! Halusit sitten hiljentyä, hengailla, järjestää itse toimintaa, saunoa tai leireillä, löydät varmasti oman paikkasi seurakunnassa.

Tampereen seurakunnat järjestävät nuorille aikuisille kokoontumisia eri seurakuntien alueilla ja kerran vuodessa leireillään koko porukalla. Seuraava yhteinen K18-leiri järjestetään 20.-22.4.2018 Torpan kurssikeskuksessa.

Lisäksi vuosittain järjestetään vaellus Lapin maisemiin.

Yökyöpeleille löytyy yökahvilat perjantaisin sekä Tesomalta että Linnainmaalta.

Avainsanana nuorten aikuisten toiminnassa ovat matala kynnys ja yhdessä tekeminen!

Opiskelijana Tampereella

Seurakuntien oppilaitostyöntekijät ovat juuri Sinua varten. He ovat läsnä oppilaitoksissa päivittäin.
He pitävät vastaanottoja, järjestävät luentosarjoja, konsertteja, retkiä ja tapahtumia.

Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto

Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten toiminta tunnetaan nimellä Uusi Verso. Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tule mukaan olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

uv3

Tapahtumia nuorille aikuisille ja opiskelijoille

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Musiikki Musiikki Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Varikkomessu 17.12.2017 klo 16.00-17.30Tesoman kirkko Nuorten aikuisten messu.

Varikkomessu 14.1.2018 klo 16.00-17.30Tesoman kirkko Nuorten aikuisten messu

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus

Varikkomessu 14.1.2018 klo 18.30Tesoman kirkko Nuorten aikuisten messu.

Varikkomessu 28.1.2018 klo 16.00Tesoman kirkko Nuorten aikuisten messu

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus

Varikkomessu 28.1.2018 klo 18.30Tesoman kirkko Nuorten aikuisten messu.