nuoret-aikuiset-lattialla1

Nuoret aikuiset

Tarjolla on monipuolista toimintaa kuten liikuntaa, pienryhmiä, jumalanpalveluksia, leirejä, teemailtoja,  Alfa-kursseja, konsertteja, maailmanparannusta, kuoroja, bändejä...

Opiskelijana Tampereella

Seurakuntien oppilaitostyöntekijät ovat juuri Sinua varten. He ovat läsnä oppilaitoksissa päivittäin.
He pitävät vastaanottoja, järjestävät luentosarjoja, konsertteja, retkiä ja tapahtumia.

Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto

Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten toiminta tunnetaan nimellä Uusi Verso. Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tule mukaan olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

uv3

Tapahtumia nuorille aikuisille ja opiskelijoille

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Opiskelijatalli (OPKO) 15.11.2018 klo 18.00Yliopiston kappeli Kristitty ja populaarikulttuuri? – Markus Syrjätie

Nuorten talli 16.11.2018 klo 18.00St22

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Sinkkujen kävelyretki 17.11.2018 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Monikulttuurinen Monikulttuurinen

English Service 18.11.2018 klo 16.00-18.00Vanha kirkko

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Monikulttuurinen Monikulttuurinen
Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus