nuoret-aikuiset-lattialla1

Nuoret aikuiset

Tarjolla on monipuolista toimintaa kuten liikuntaa, pienryhmiä, jumalanpalveluksia, leirejä, teemailtoja,  Alfa-kursseja, konsertteja, maailmanparannusta, kuoroja, bändejä...

Opiskelijana Tampereella

Seurakuntien oppilaitostyöntekijät ovat juuri Sinua varten. He ovat läsnä oppilaitoksissa päivittäin.
He pitävät vastaanottoja, järjestävät luentosarjoja, konsertteja, retkiä ja tapahtumia.

Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto

Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten toiminta tunnetaan nimellä Uusi Verso. Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tule mukaan olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

uv3

Tapahtumia nuorille aikuisille ja opiskelijoille

Sinkkujen kävelyretki 19.1.2019 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Ekumeeninen kirkkovaellus 20.1.2019 klo 14.00-17.30

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Monikulttuurinen Monikulttuurinen

English Service 20.1.2019 klo 16.00-18.00Vanha kirkko

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Monikulttuurinen Monikulttuurinen

Irja Askola: Ihmiseltä ihmiselle -runoilta 20.1.2019 klo 17.00Aleksanterin kirkko Ihmiseltä ihmiselle -runoilta Aleksanterin kirkossa on lämminhenkinen kohtaaminen Irja Askolan tekstien äärellä.

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus

Telakkamessu Hervannassa 20.1.2019 klo 17.00Hervannan kirkko Yhteisöllinen nuorten aikuisten messu

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus
Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Sinkkuilta 21.1.2019 klo 18.00-20.00Aleksanterin kirkon krypta Uuden toimintakauden ideointia. Vertaistapaaminen yksin asuville työikäisille aikuisille Aleksanterin kirkon kryptassa.

Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Kompassi-talli 21.1.2019 klo 18.00-20.00Kalevan kirkon sali 5

Kurssi tai luento Kurssi tai luento

Mukaan vapaaehtoistoimintaan -kurssi 22.1.2019 klo 17.00Koilliskeskuksen kirjasto, Kivi Kuulet mahdollisuuksista olla mukana vapaaehtoisena Messukylän seurakunnassa. Tutustut vapaaehtoistyö.fi palvelun käyttämiseen.

Kurssi tai luento Kurssi tai luento

Vatiala -talli 23.1.2019 klo 18.00