nuoret-aikuiset-lattialla1

Nuoret aikuiset

Tarjolla on monipuolista toimintaa kuten liikuntaa, pienryhmiä, jumalanpalveluksia, leirejä, teemailtoja,  Alfa-kursseja, konsertteja, maailmanparannusta, kuoroja, bändejä...

Opiskelijana Tampereella

Seurakuntien oppilaitostyöntekijät ovat juuri Sinua varten. He ovat läsnä oppilaitoksissa päivittäin.
He pitävät vastaanottoja, järjestävät luentosarjoja, konsertteja, retkiä ja tapahtumia.

Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto

Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten toiminta tunnetaan nimellä Uusi Verso. Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tule mukaan olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

uv3

Tapahtumia nuorille aikuisille ja opiskelijoille

Musiikki Musiikki

Kirkkomusikanttien toimintapäivä 26.5.2018 klo 12.00-14.00Seurakuntien talo Aloita uusi harrastus syksyksi! Kirkkomusikanttien toimintapäivä: Löydä oma soittimesi.Tule testaamaan pianoa, kitaraa, kannelta, viulua, selloa, harmonikkaa, ja poikkihuilua.

Musiikki Musiikki

Sinkkujen kävelyretki 26.5.2018 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Leiri tai retki Leiri tai retki Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Perheiden ulkoilutalli 27.5.2018 klo 15.00 Makkaraa ja mönkijää laavulla by Takkiset

Leiri tai retki Leiri tai retki Kohtauspaikka Kohtauspaikka
Kohtauspaikka Kohtauspaikka