nuoret-aikuiset-lattialla1

Nuoret aikuiset

Tarjolla on monipuolista toimintaa kuten liikuntaa, pienryhmiä, jumalanpalveluksia, leirejä, teemailtoja,  Alfa-kursseja, konsertteja, maailmanparannusta, kuoroja, bändejä...

Opiskelijana Tampereella

Seurakuntien oppilaitostyöntekijät ovat juuri Sinua varten. He ovat läsnä oppilaitoksissa päivittäin.
He pitävät vastaanottoja, järjestävät luentosarjoja, konsertteja, retkiä ja tapahtumia.

Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto

Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten toiminta tunnetaan nimellä Uusi Verso. Uusi Verso on nuorten aikuisten verkosto, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tule mukaan olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

uv3

Tapahtumia nuorille aikuisille ja opiskelijoille

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus

Arjen evästä - viikkorukous ja ehtoollinen 26.9.2018 klo 12.00-12.15Yliopiston kappeli

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus
Kohtauspaikka Kohtauspaikka Pienryhmät Pienryhmät

Kirjapiiri "etsijät" 26.9.2018 klo 16.30Hervannan kirkko

Kohtauspaikka Kohtauspaikka Pienryhmät Pienryhmät
Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka Pienryhmät Pienryhmät

Hartaus ja hengailu -ilta 26.9.2018 klo 18.00Kalevan kirkon sali 9

Kyttälä 26.9.2018 klo 18.00-20.00Valohuone

Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Café Taivaankansi 27.9.2018 klo 13.30-14.30Yliopiston kappeli Ilmaista kahvia ja hyvää seuraa yliopiston yläkerrassa

Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Kaiken kansan messu 27.9.2018 klo 18.00Tesoman kirkko Millainen messu kutsuu sinua?

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Opiskelijatalli (OPKO) 27.9.2018 klo 18.00Yliopiston kappeli Ihanan vaikea sosiaalinen elämä – Ralf-Eerik Friman

Kurssi tai luento Kurssi tai luento Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Juttutuokio seurakunnan toiminnasta 28.9.2018 klo 10.00-12.00Koilliskeskuksen kirjasto - toimitila Sora Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori tavattavissa Koilliskeskuksen Sora-salissa. Piipahda paikalle!

Kurssi tai luento Kurssi tai luento Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Sinkkujen kävelyretki 29.9.2018 klo 14.00-16.00Aleksanterin kirkko Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Monikulttuurinen Monikulttuurinen

English Service 30.9.2018 klo 16.00-18.00Vanha kirkko