nuoret

Rippikoulut

Rippikoulu tuo 15-vuotiaan elämään uusia kokemuksia ja ystäviä. Sen aikana tutustutaan luterilaiseen uskoon, mietitään suhdetta Jumalaan, elämään, toisiin ihmisiin ja itseen. Rippikoulun käytyään nuori voidaan konfirmoida.  Rippikoulun voi käydä kaupungissa, leirillä tai jopa ulkomailla. Rippikoulu on in - vuodesta toiseen. Kokemus on aina jokaiselle ainutlaatuinen ja samalla yhdistävä. Kannattaa kokeilla! Tampereella rippikoulun käy yli 80 % kaikista 15-vuotiaista.

Rippikouluun voit tulla, vaikka et kuuluisi kirkkoon ja vaikka sinua ei olisi kastettu.

Myös ei-tamperelaiset nuoret voivat hakea Tampereelle rippikouluun, mutta  ensisijalla ovat tamperelaiset nuoret.

Lue lisää www.tampereenrippikoulut.fi

Tapahtumakalenteri

Jouluseiminäyttely 29.11.2017 klo 8.30-18.00Pyynikin seurakuntakoti

Jouluseiminäyttely 30.11.2017 klo 8.30-17.00Pyynikin seurakuntakoti