Auttajat

Tekee hyvää tehdä hyvää!

Seurakunnan vapaaehtoistoiminta soveltuu kelle vaan ja periaatteena onkin, että tavallisen ihmisen taidot riittävät. Järjestämme vapaaehtoisille myös valmennusta ja koulutusta tehtäviin.

Vapaaehtoistoimintaa on seurakunnissa paljon. Isostoiminta, vanhusten auttaminen, vähävaraisten muuttoapu, laulaminen ja muu esiintyminen, messuavustajat - vapaaehtoisuudella on monet kasvot ja kädet!

Parhaimmat ideat tulevat usein käytännön tarpeesta. Niin syntyi esimerkiksi raha-asianneuvonta jonka vapaaehtoinen Hannu Routamaa ideoi. Hannun ajatuksena oli jakaa omaa osaamistaan pankkialalta yksinäisille ja vähävaraisille apua tarvitseville. Seurakunta tarjosi toiminnalle puitteet ja siitä se lähti. Hyvät teot antavat myös auttajalle hyvän mielen!

Auttaa voi myös tekemällä ostokset tukien hyväntekeväisyyttä tai tehdä suoran lahjoituksen:

Tekee hyvää tehdä hyvää

Tule mukaan auttamaan!