Lapsikuoro_pispalankirkko

Musiikin lahja

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta ja kirkollisia toimituksia. Siinä missä sanat loppuvat, musiikki jatkaa kulkuaan ihmismieliin. Seurakunnat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia musiikin harrastamiseen.

Kirkkomuskarit ja Kirkkomusikantit

Kirkkomuskariryhmiä järjestetään 0-6-vuotiaille ja Kirkkomusikanttitoimintaa yli 6-vuotiaista aikuisiin useissa pisteissä eri puolilla kaupunkia. Toiminta on maksullista, ja osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuorotoiminta

Seurakunnilla on kymmeniä kuoroja eri-ikäisille laulajille, jotka harjoittelevat eri puolilla kaupunkia. Niistä on varaa valita. Kuorot ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Useimpiin kuoroihin on jonkinlainen äänitesti tai laulukoe, mutta joihinkin pääsee  mukaan ilman tasovaatimuksia.

Tapahtumia

Musiikki Musiikki Konsertti Konsertti

katedraali.org -konsertti: Kaisa Alasaarela, urut 19.7.2018 klo 19.00Tuomiokirkko Itämeren kuohuja

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Musiikki Musiikki

Söndagsmusik med nattvard 22.7.2018 klo 18.00Viinikan kirkko

Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus Musiikki Musiikki
Musiikki Musiikki Konsertti Konsertti

katedraali.org -konsertti: Marina Väisä (Venäjä), urut 26.7.2018 klo 19.00Tuomiokirkko Suomalaisen ja venäläisen musiikin parhaimmistoa!

Viinikan Iltasoitto 30.7.2018 klo 20.00Viinikan kirkko

Viinikan Iltasoitto 31.7.2018 klo 20.00Viinikan kirkko

Lounasmusiikkia 1.8.2018 klo 12.00-12.30Aleksanterin kirkko

Viinikan Iltasoitto 1.8.2018 klo 20.00Viinikan kirkko

Musiikki Musiikki Kohtauspaikka Kohtauspaikka
Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Musiikki Musiikki Kurssi tai luento Kurssi tai luento Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Merirosvomatka 2.8.2018 klo 17.00Aitolahden kirkon Katiska-sali Raamattuseikkailu alakoululaisille ja koulunsa aloittaville

Musiikki Musiikki Konsertti Konsertti

katedraali.org -konsertti: Olivier Eisenmann (Sveitsi) 2.8.2018 klo 19.00Tuomiokirkko Sveitsiläis-suomalaista musiikkiyhteistyötä vuosikymmenten ajan!

Viinikan Iltasoitto 2.8.2018 klo 20.00Viinikan kirkko