Kalkun-kerho-kevät-2015jpg

Yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymistä lapsiperheille

Aikuisille kerho on mukava tapa tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja solmuista, ja lapset voivat omissa kerhoissaan leikkiä ja solmia ystävyyssuhteita lastenohjaajien ohjauksessa. Kerhoissa arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Lapset ja aikuiset yhdessä

Lasten ja aikuisten yhteisissä kerhoissa tapaat asuinalueesi aikuisia, joiden kanssa voit jakaa kokemuksia, ajatuksia ja saada tukea. Avoimissa päiväkerhoissa lapset ja aikuiset touhuavat kaikki yhdessä, ja perhekerhoissa osa ohjelmasta on aikuisille ja lapsille erikseen.

Kirkkomuskarissa lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen ja leikkien aikuisen kanssa (äiti, isä, isovanhempi, hoitaja) kolmevuotiaaksia asti. Yli kolmevuotiaden ryhmässä ollaan ohjaajan johdolla muiden saman ikäisten kanssa. Ryhmiä on kaksikuukautisista vauvoista 6-vuotiaisiin asti.

Lasten katedraali on lasten oma kirkko. Kirkossa on lasten alttari, jossa on mahdollisuus leikkiä nukeilla.

Jumalan kämmenellä –ilta on toiminnallinen perhepyhäkoulu. Se on yhteinen ilta lapsiperheille.

Perhe- ja lastenkirkoissa huomioidaan erityisesti pienet osallistujat perheineen.

Lapsille

Päiväkerhossa lapsesi osallistuu monipuoliseen toimintaan leikkien, liikkuen, laulaen ja ihmetellen. Päiväkerholaiset ovat 3-6 –vuotiaita ja kokooontuvat arkisin 1-3 kertaa viikossa 2-3 tuntia.

Pyhäkoulu on lasten kirkkohetki, joka rakentuu Raamatun kertomusten, laulun, rukouksen ja vuorovaikutuksen ympärille.

Iltapäiväkodeissa leikitään ja luetaan läksyjä. Myös pelaaminen ja ulkoilu ovat tärkeä osa toimintaa. Lapsille tarjotaan monipuolinen välipala.

Kirkkohetki päivähoidolle ja lapsiperheille 26.9.2018 klo 9.30Messukylän kirkko

Jumalan kämmenellä ilta 27.9.2018 klo 17.30-19.00Peltolammin seurakuntakeskus

Kirkkohetki päivähoidolle ja lapsiperheille 28.9.2018 klo 9.30Aitolahden kirkko

Kurssi tai luento Kurssi tai luento Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Juttutuokio seurakunnan toiminnasta 28.9.2018 klo 10.00-12.00Koilliskeskuksen kirjasto - toimitila Sora Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori tavattavissa Koilliskeskuksen Sora-salissa. Piipahda paikalle!

Kurssi tai luento Kurssi tai luento Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Kirkkovartti: Enkelin turvassa 30.9.2018 klo 15.00Finlaysonin kirkko

Jumalan kämmenellä -ilta 3.10.2018 klo 18.00Atalan seurakuntakoti

Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Perheiden iltakerho 4.10.2018 klo 17.30Hervannan kirkko Lokakuun laulut

Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Jumalan kämmenellä ilta 4.10.2018 klo 17.30-19.00Peltolammin seurakuntakeskus

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka

Vauvakirkko 7.10.2018 klo 15.00Finlaysonin kirkko Sylivauvojen oma kirkkohetki. Mukana vauvamuskarilaisia, tervetuloa!

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka
Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Jumalanpalvelus Jumalanpalvelus