Lapsikuoro_pispalankirkko

Lapset ja perheet seurakunnassa

Haluamme tukea perheitä ja vanhempia. Järjestämme monipuolista ja turvallista toimintaa perheille ja kaikenikäisille lapsille. Toimintaan lasten kanssa ovat lämpimästi tervetulleita myös isovanhemmat, tädit, sedät ja muut lapsen läheiset. Olemme sinua ja perhettäsi varten!

Lasten ja aikuisten yhteiset kerhohetket

Lasten ja aikuisten yhteiset kerhot kutsuvat arkisin lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen, kokemusten jakamiseen ja erilaisten teemojen ääreen. Näissä kerhoissa tapaatte oman asuinalueenne lapsia ja aikuisia.

Avoimissa päiväkerhoissa lapset ja aikuiset touhuavat kaikki yhdessä ja perhekerhoissa osa ohjelmasta on aikuisille ja lapsille erikseen.

Ainot ja Einot on kohtaamispaikka eläkeikäisille ja lapsiperheille tiistaisin klo 9.30 – 11 Kalevan kirkolla salissa 1. Lounasmahdollisuus klo 11. Tiedustelut diakoni Susanna Laitinen p. 050 541 5790

Muskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään

Musiikkileikkikoulussa eli muskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, liikkuen ja kuunnellen. Ryhmiä on kaksikuukautisista vauvoista 6-vuotiaisiin asti.

Perhemessut ja lastenkirkot

Perhekirkoissa ja lastenkirkoissa huomioidaan erityisesti pienet osallistujat perheineen, koska pääroolissa ovat pienet lapset.

Haavi- kerho 28.3.2017 klo 13.00-16.00Atalan seurakuntakoti

Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka
Hengellinen tilaisuus Hengellinen tilaisuus Kohtauspaikka Kohtauspaikka Pienryhmät Pienryhmät

Koho-kerho alakoululaisille 28.3.2017 klo 14.00-16.00Levonmäen seurakuntakoti