Kalkun-kerho-kevät-2015jpg

Yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymistä lapsiperheille

Aikuisille kerho on mukava tapa tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja solmuista, ja lapset voivat omissa kerhoissaan leikkiä ja solmia ystävyyssuhteita lastenohjaajien ohjauksessa. Kerhoissa arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Lapset ja aikuiset yhdessä

Lasten ja aikuisten yhteisissä kerhoissa tapaat asuinalueesi aikuisia, joiden kanssa voit jakaa kokemuksia, ajatuksia ja saada tukea. Avoimissa päiväkerhoissa lapset ja aikuiset touhuavat kaikki yhdessä, ja perhekerhoissa osa ohjelmasta on aikuisille ja lapsille erikseen.

Muskarissa lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen ja leikkien aikuisen kanssa (äiti, isä, isovanhempi, hoitaja) kolmevuotiaaksia asti. Yli kolmevuotiaden ryhmässä ollaan ohjaajan johdolla muiden saman ikäisten kanssa. Ryhmiä on kaksikuukautisista vauvoista 6-vuotiaisiin asti.

Lasten katedraali on lasten oma kirkko. Kirkossa on lasten alttari, jossa on mahdollisuus leikkiä nukeilla.

Jumalan kämmenellä –ilta on toiminnallinen perhepyhäkoulu. Se on yhteinen ilta lapsiperheille.

Perhe- ja lastenkirkoissa huomioidaan erityisesti pienet osallistujat perheineen.

Lapsille

Päiväkerhossa lapsesi osallistuu monipuoliseen toimintaan leikkien, liikkuen, laulaen ja ihmetellen. Päiväkerholaiset ovat 3-6 –vuotiaita ja kokooontuvat arkisin 1-3 kertaa viikossa 2-3 tuntia.

Pyhäkoulu on lasten kirkkohetki, joka rakentuu Raamatun kertomusten, laulun, rukouksen ja vuorovaikutuksen ympärille.

Iltapäiväkodeissa leikitään ja luetaan läksyjä. Myös pelaaminen ja ulkoilu ovat tärkeä osa toimintaa. Lapsille tarjotaan monipuolinen välipala.

Pyhäkoulu 30.4.2017 klo 10.00Tesoman kirkko

Pyhäkoulu 30.4.2017 klo 12.00Lielahden kirkko

Kirkkovartti "Kuulun joukkoon" klo 15 30.4.2017 klo 15.00Finlaysonin kirkko

Kohtauspaikka Kohtauspaikka