Virkatodistusten ja sukuselvitysten hinnat

Virkatodistus

• Seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja sisältävä virkatodistus (elää-todistus) on maksuton (ei muuttoja, henkilöhistoriaa eikä muita henkilöitä).
  • Virkatodistukseen lisätään muita tietoja tai aviopuolisoa, lapsia tai muita henkilöitä koskevia tietoja, hinta 9 euroa.

Sukuselvitys

• 9 euroa, kun sukuselvitykseen on haettu tietoa muista rekistereistä kuin kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä
  • 9 euroa, kun sukuselvitykseen haetaan tietoa kirjamuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä avioliitto, muutto- tai kuolintietoa tai kirkollista toimitusta
  • 30 euroa, kun todistus pohjautuu kirjamuotoisten kirkonkirjojen tietoihin ja siinä on enemmän tietoa kuin henkilön perustiedot (yksittäinen muutto-, avioliitto- tai kuolintieto). Jos saman sisältöisiä todistuksia tilataan kaksi tai useampia eri käyttötarkoituksiin, veloitetaan ensimmäisestä todistuksesta 30 euroa ja jokaisesta seuraavasta 9 euroa.

Postimaksut

• Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse peritään toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.
  • Postiennakolla lähetettävästä todistuksesta peritään postiennakkomaksu.
  • Todistuksen lähettämisestä ulkomaille peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut.
  • Jos lasku lähetetään asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan laskun lähettämisestä 5,50 euroa.
  • Maksukehotuksesta veloitetaan 5 euroa.