Ravintola Kierron kokki valmistaa ruokaa hävikistä.

Ravintola KIERTO

Haluatko löytää työkokeilupaikan ja saada työhönvalmennusta ja ohjausta ravintola- ja catering-aloilla? Ravintola Kierrossa on mahdollisuus työkokeiluun ravintola- ja catering-alan tehtävissä. Työkokeilun aikana on mahdollisuus suorittaa alaan liittyviä tutkinnon osia.


Työtehtävät

Kokin perustyöt hävikkiaterioiden valmistuksessa, lounasravintolan salityöskentely, keittiöapulaisen tehtävät sekä logistiset tehtävät valmiin hävikkiruoan ja -raaka-aineiden kuljetuksessa.


Ravintola on auki asiakkaille  tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12–14.  Ruokalistan näet täältä

Yhteystiedot

Kristiina Vidqvist
työhönvalmentaja
p. 040 532 0537
kristiina.vidqvist@evl.fi

Olli Rinta-Mantila
kokki-ohjaaja
p. 040 804 8136
olli.rinta-mantila@evl.fi