Ruokapankin vapaaehtoiset lajittelevat ruokaa.

Ruokapankki

Ruokapankki kerää keskitetysti kaupoista, elintarvikevalmistajilta ja ammattikeittiöiltä syömäkelpoista hävikkiruokaa jaettavaksi ruuanjakelupisteissä.

Ruokapankissa työtön henkilö voi lisätä osaamistaan varastointi- ja logistiikka-aloilla. Ruokapankissa voi olla kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa tai palkkatuetussa työssä.

Lue lisää Ruokapankin työllistymispoluista.


  • Ruokapankissa on mahdollista suorittaa varastointialan ja elintarvikekuljetuksen osatutkintoja.
  • Asiakas saa tuekseen oman työhönvalmentajan.
  • Ruokapankissa on vuosittain noin 20 valmennettavaa tai työkokeilijaa.

Työtehtävät

  • Varastoinnin ja logistiikan tehtävät ja asiakaspalvelu
  • Lahjoitusten ja hävikkiruoan nouto, varastointi, pakkaus, jakaminen
  • Trukin käytön harjoittelu
  • Hygieniaosaamisen kehittäminen

Lisätietoja

Kristiina Vidqvist, työhönvalmentaja
p. 040 532 0537
etunimi.sukunimi@evl.fi

Ulla Kivistö, ohjaaja
p. 040 804 8522
etunimi.sukunimi@evl.fi ( o:lla kirjoitettuna)